AH-SIN CHINEES SURINAAMS EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ah-Sin Chinees Surinaams Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 6:42 Wij bestellen regelmatig bij Ah Sin. Deze keer was het nog lekkerder dan anders. Mogelijk hebben ze een andere kok. Volgende maand weer Ah Sin
27 jan 2023 om 22:17 Bezorging veel te laat, ik ga hier meer bestellen. Ik heb mij in het verleden onthouden van een reactie maar nu doe ik het. Als je 2,5 uur moet wachten op eten terwijl er stond 0,30 minuten dan is 2 uur extra teveel
26 jan 2023 om 9:55 Javaanse Bami was enorm Zout alsook met zeer veel en te zout Soja saus er Saoto Soep en de krokante spek en de kip erg lekker hoor. Bezorgen is waardeloos door 2 uur te moeten wachten !!!
25 jan 2023 om 19:15 Ik vondt het eten minder dan vorig jaar.bruine rijst zonder groene noem ik geen nasi.plus 4,50 en dat extra0,25 cent voor betalenj en bezorgen belachelijk bedragen.Het is voor mij de laatste keer dat ik hier we
22 jan 2023 om 14:39 Eindelijk een restaurant met de zoetzure saus zoals ik em gewend ben en lekker vind. Zolang dat niet veranderd hebben ze aan mij een klant voor t leven.
22 jan 2023 om 13:23 Goede porties en lekker op smaak. De babi pangang was lekker krokant. Jammer dat ze alleen roti kip hebben, zou anders veel vaker bestellen!
21 jan 2023 om 20:20 Bezorger was optijd. Eten was heerlijk.
20 jan 2023 om 18:06 Eten was lekker. Als decsambal in een klein potje zoy zitten net als saus, zoy dat heel plezierig zijn. Bezorger was heel vriendelijk
15 jan 2023 om 20:09 Heel lekker het eten
14 jan 2023 om 20:48 I ordered fried noodles, but received fried rice... Was tasty anyways
12 jan 2023 om 21:15 Prima
12 jan 2023 om 21:00 Zeer snel bezorgd, mijn complimenten. Eten was goed en lekker.